søndag, februar 01, 2009

Rasende seere?

Jeg leser på VG nett at TV2-seerne er rasende fordi programmet ikke holdt løftet om pappeske-avsløring.

Well, la TV2-seerne rase. Jeg kunne ikke bry meg mindre. Jeg synes reklamen er irriterende, og det kunne meg ikke bry meg mindre om skuespilleren ble avslørt eller ei.

Hva er det med TV2-seere, egentlig? Hvorfor er dette viktig for noen?

2 kommentarer:

Vero sa...

Folk er nyskjerrige vettu! Det er merkelig hvor utrolig mye rart kan finne på å henge seg opp i. Skjønner jo egentlig at de ble irriterte da, det er jo på en måte ulovelig markedsføring, man skal holde det man lover. Å hvis du ikke har noe serlig annent å bruke tiden din til enn å sitte å gruble på hvem denne telefonboks mannen er så antar jeg at man blir ufattelig skuffa når man ikke får vite det alikvell.

Men det er jo ikke akkurat noen hemmelighet hvem det er som er inni boksen heller. Husker ikke hvor jeg så det, men får en stund siden så jeg et intervju på tv og da sa de hvem det var. Det er egentlig to personer, enn som faktisk er inni der, og en som har stemmen. Jeg tror det var han fyren som var programleder på idol på slutten som hadde stemmen.

Oj, hehe, dette ble visst en veldig lang og ubrukelig kommentar ;)

Stian sa...

Jeg skjønner jo at folk kan være nysgjerrige, men det må jo være mange flere fruktbare måter å bruke nysgjerrigheten sin på enn å lure på hvilken ukjent personlighet som er inne i en pappboks?

Det er noe jeg ikke forstår her ...